Schade aan uw vloer?

Wij herstellen alle vormen van schade aan uw vloer

25+

Jaar actief

Milieuvriendelijke 

en innovatieve producten

1250+

Vloeren behandeld

schadeherstel parketvloer

Schade aan uw vloer?

Heeft u schade aan uw vloer? Dan is het noodzakelijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij bekijken de situatie nauwkeurig en komen tot een concreet actieplan. Bij direct handelen kan vaak erger worden voorkomen.

Bij herstelwerkzaamheden aan een vloer met water- en/of brandschade is het mogelijk dat er verschillende extra kosten ontstaan. Tijdelijke huisvesting elders of opslag op uw inboedel zijn kosten die vaak te verhalen zijn bij de verzekeringsmaatschappij – vooral als de oorzaak bij derden ligt, bijvoorbeeld door de buren, nutsbedrijven of ingehuurde derden (zoals schilder of loodgieter).

Wij hadden een aanzienlijke waterschade en daardoor grote problemen met onze houten vloer.

Na diverse bezoeken van uw kant om te praten over nieuwe delen en het laten aansluiten op de

bestaande vloer en mijn enorme twijfels over kleurverschil, dorpels etc. wil ik u laten weten

dat mijn man en ik zeer tevreden zijn over de wijze waarop het is hersteld. Qua kleur komt het

heel goed overeen met de bestaande vloer en de dorpels zijn nagenoeg onzichtbaar.

Ook de persoon die het heeft aangebracht heeft dit naar volle tevredenheid gedaan.

Hans en Netti de Waard

beschadigde parketvloer
repareren beschadigingen aan parketvloer
parketvloer na schadeherstel

Voordat u akkoord gaat met het voorstel van de verzekering is het goed om een expert in te schakelen die inventariseert en kijkt hoe de schade zich ontwikkelt en wat de eventuele vervolgschade hiervan is. Een muur van gipsplaten kan eruit zien alsof er niets mee is gebeurd, maar kan na een half jaar toch beschadigd raken. Er kunnen scheuren in de gipsplaten ontstaan door bijvoorbeeld het droogstoken van ruimtes in de winter.

Hoeveel narigheid en overlast een water- en/of brandschade u ook geeft, het is verstandig om rustig en met zoveel mogelijk afstand de situatie te bekijken. Bij twijfel is het daarom altijd goed om een voorbehoud te maken.

Uiteraard kunt u ons inschakelen om de situatie te beoordelen en treffen wij de bijhorende maatregelen naar aanleiding van uw vloerschade.