Over ons

Uw zorg is onze taak

De Parketconsulent bestaat uit een technisch adviseur en vaste freelancers en beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van parketvloeren en houten vloeren. Samen hebben wij als doel om op een milieuvriendelijke manier de renovatie van uw parketvloer of houten vloer te verzorgen. Om uw vloer te behandelen, maken wij gebruik van milieuvriendelijke producten met uitstekende kwaliteit. 

Ons team

Karel Vos

Al ruim dertig jaar ben ik werkzaam in de parketbranche. Met deze ruime ervaring weet ik wat nodig is om een optimaal resultaat te creëren voor iedere vloer. Mijn rol is technisch adviseur en coördinator. 

Dieter Hock

Als freelance allround parketteur ben ik ruim 25 jaar werkzaam in de branche. Het leggen, repareren, renoveren en afwerken van parket en houten vloeren is mijn specialiteit.

Verwachtingen overtreffen

Daarnaast hebben wij geëigende stofzuigmachines waarmee wij uw vloer stofarm kunnen schuren. Stofvrij schuren is op dit moment nog een illusie, maar met de huidige techniek en stand van zaken benaderen wij deze met rasse schreden.

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie CBW/Inretail en gekwalificeerd als Bona-vakman. Al decennia lang zijn wij werkzaam in de parketvloeren en houten vloeren branche.

parketvloer

Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit het herstel van water- en brandschades voor verzekeringsmaatschappijen. Door deze werkzaamheden hebben wij een grote hoeveelheid kennis opgedaan in alle vormen, systemen en soorten van parketvloeren en houten vloeren.

Uiteraard hoort het leveren en aanbrengen van nieuwe vloeren in alle soorten en maten bij ons tot de mogelijkheden.

Kortom: wij beschikken over een grote hoeveelheid kennis en weten wat de geschikte oplossingen zijn voor diverse uitdagingen wat betreft uw vloer. 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Contactinformatie

De Parketconsulent

Wegastraat 44

2516 AP Den Haag

BTW-nummer: NL-181511319B01

Kvk-nummer: 27185819

© 2019 De Parketconsulent