Gratis adviesgesprek

Er zijn genoeg voorbeeldvragen te bedenken die van belang zijn voor het opstellen van een goede offerte. Echter zijn er voldoende bedrijven in onze branche die zonder een vloer te hebben bekeken een offerte afgeven. Wij verbazen ons hierover. Naar onze mening kan er geen kundig oordeel gegeven worden over de staat en behandeling van een vloer voordat de situatie ter plaatse bekeken is.
 

Het is bij ons daarom mogelijk om een gratis bezoek en bezichtiging aan uw parketvloer in te plannen. Omdat iedere vloer anders is kunnen wij pas na ons bezoek de mogelijkheden en eventuele behandelingen aan uw vloer met u bespreken. Naar aanleiding van het gesprek, de mogelijkheden en uw wensen ontvangt u na drie werkdagen het vloeradvies met bijbehorende offerte

visgraatvloer voor behandeling
visgraatvloer na behandeling
voor aanhelen
na aanhelen en behandelen

Hoe gaan we te werk?

1. De planning

Als u akkoord gaat met de offerte plannen wij samen met u een uitvoeringsperiode in met een uitloop van 1 werkdag. Door een uitloop van 1 werkdag in te plannen wordt er altijd rekening gehouden met de natuurlijke werking van onze producten, om zo een optimaal resultaat te leveren.

2. De bevestiging

Nadat het akkoord is gegeven en de uitvoeringsperiode is besproken ontvangt u van ons een bevestiging met alle belangrijke gegevens. In aanloop van de behandeling nemen wij voor de geplande aanvangsdatum nog contact met u op en ontvangt u van ons een reminder met dingen waar u rekening mee moet houden voordat wij van start gaan.

3. De eerste bewerkingen

Wij kunnen u pas een voorlopige tijdsplanning geven wanneer de eerste bewerkingen aan uw vloer zijn gedaan. Van te voren is een tijdsplanning nooit exact bepalen, omdat wij met milieuvriendelijke producten werken die zich aanpassen aan de relatieve vochtigheid van de lucht en geen vast droogtijd hebben.

4. Na afloop

Na het aanbrengen van de laatste controle en afwerklaag kunnen wij u een indicatie geven van de droogtijd c.q. beloopbaarheid van de vloer. Om uw vloer na oplevering zelf in goede conditie te houden, ontvangt u van ons gratis een onderhoudset met bijbehorende instructies.